Reserveren

Wegens de aangescherpte maatregelen zijn wij op dit moment helaas gesloten en is het niet mogelijk om een reservering te plaatsen. We hopen natuurlijk dat wij u snel weer mogen ontvangen! 

Wij zijn woensdag t/m zondag van 17:00 tot 23:00 uur geopend voor diner. Op de dagen dat er een middagconcert plaatsvindt in het Muziekgebouw, zijn wij ook geopend voor lunch.

Tijdens seizoen 21-22 zijn alle concerten in het Muziekgebouw zonder vaste zitplaats en gaan de deuren een half uur voorafgaand aan het concert open. Daarom adviseren wij u om voldoende tijd uit te trekken voor lunch/diner. Voor een dinerreservering voorafgaand aan het avondconcert van 20:15 uur, raden wij u aan om een tafel tussen 17:30 en (uiterlijk) 18:30 uur te reserveren.

Graag wijzen wij u erop dat u alleen met een coronatoegangsbewijs ons restaurant kunt betreden. Hierin volgen wij de richtlijnen van de overheid. 

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen per mail via info@433grandcafe.nl of via telefoon 020 788 2090. We helpen u graag!