Reserveren

Wij verwelkomen u graag woensdag tot en met zondag voor de borrel of het diner. U kunt onderaan deze pagina een tafel reserveren via ons online reserveringssysteem. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen per mail via info@433grandcafe.nl of telefonisch via 020 788 2090 wanneer u vragen heeft. We helpen u graag!

Terrasconcerten
– De Terrasconcerten vinden op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond plaats. Het terras is open van 16:00 tot 23:00. Het concert begint doorgaans om 20:00. Vanaf 17:00 tot aanvang van het concert en na het concert treedt een dj op. Klik hier voor het actuele programma, de data en de tijden. Naast uw consumpties betaalt u 10,00 voor de muziek. Dit wordt op de avond zelf verrekend.

– Reserveren kan voor zowel het diner als het borrelterras. Zo kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner met uitzicht over ’t IJ of van lekkere borrelhappen en dranken. Wanneer u voor het diner reserveert, bent u altijd verzekerd van een plek. Buiten bij mooi weer en binnen bij slecht weer. Reserveringen voor het borrelterras vervallen bij slecht weer.
Graag vragen wij u om uw aankomsttijd te respecteren. Uw reservering komt na 15 minuten te vervallen.

– Uiterlijk ’s ochtends op de dag van het concert ontvangt u een e-mail met de actuele stand van zaken.

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zon fel branden of kan het behoorlijk waaien, wees hier op voorbereid.