Terrasconcerten 2022

We zijn deze zomer terug met de Terrasconcerten in samenwerking met het Muziekgebouw! Op ons terras geniet u van een heerlijk diner of uitgebreide borrel, in combinatie met live muziek en een adembenemend uitzicht.

Op alle avonden bent u vanaf 18.00 uur van harte welkom. De concerten vinden plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Zowel voor als na de concerten draait er een DJ.

Meer informatie over de programmering van de concerten kunt u vinden op de website van het Muziekgebouw.

Reserveren
Bevestig de reserveringsdatum door hieronder in de kalender de juiste concertdatum aan te klikken. Bij het maken van een dinerreservering, brengen wij direct €15,- p.p. in rekening voor het concert. Reserveert u voor een borrel, dan betaalt u de prijs voor het concert op de avond zelf. Indien het concert niet meer zichtbaar is in het drop-down menu, is deze helaas vol gereserveerd.

Weersomstandigheden 
Bij slecht weer is het mogelijk dat het optreden naar binnen wordt verplaatst of helaas geen doorgang kan vinden. Het borrelterras bevindt zich enkel buiten en is daarom alleen geopend bij mooi weer. Indien het weer het niet toelaat zal uw reservering voor het borrelterras helaas komen te vervallen. Over de actuele stand van zaken krijgt u ’s ochtends, op de dag van het concert uiteraard bericht van ons. Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan er zo nu en dan een frisse wind staan. Wij adviseren u dan ook om u hierop te kleden.

Wilt u voor een diner à la carte reserveren op een datum, dat er geen Terrasconcert plaatsvindt? Dan verwijzen wij u graag door naar onze reguliere reserveringspagina.