Terrasconcerten 2021

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, starten we ook deze zomer weer met de terrasconcerten. Muziek verbindt en juist in deze tijd is dat waar we met zijn allen zo naar hebben uitgekeken, samen zijn. Op ons terras geniet u van een heerlijk diner in combinatie met live muziek. Hierbij zullen we de op dat moment geldende regels van het RIVM in acht nemen en zorgen voor voldoende afstand tussen de tafels.

Meer informatie over de concerten kunt u vinden op de website van het Muziekgebouw.

Weersomstandigheden 
Bij slecht weer is het mogelijk dat het optreden niet doorgaat of naar binnen wordt verplaatst. Het borrelterras is alleen geopend bij mooi weer en zal bij slecht weer geannuleerd worden. Over de actuele stand van zaken krijgt u ’s ochtends, op de dag van het concert bericht van ons. Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

Op alle avonden bent u vanaf 18.00 uur van harte welkom. De concerten vinden plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Bevestig de reserveringsdatum door hieronder in de kalender de juiste concertdatum aan te klikken.

Wilt u voor een diner à la carte reserveren op een datum dat er geen Terrasconcert is? Dan verwijzen wij u graag door naar deze pagina.